Kringloop Jan Splinter maakt doorstart in Renkum

Stichting kringloopwinkel Jan Splinter zal binnenkort toch een doorstart maken. Alle gedurende langere tijd is er een discussie gaande tussen de stichting en de gemeente Renkum. Jan Splinter wil dat zijn winkel zes dagen per week geopend is terwijl de gemeente maar goedkeuring wil geven voor drie dagen.

Voorzitter Marion Harbers is blij dat er nu eindelijk zicht is op een doorgroei. "We zaten vast doordat we een kleine winkel hadden met beperkte openingsmogelijkheden". Dus toen er zicht kwam op een nieuw pand met meer mogelijkheden heeft de stichting zijn kans gegrepen. Medio mei zal de winkel openen aan de Dorpsstraat 87 in Renkum. "Het nieuwe pand heeft alles wat een kringloopwinkel van deze tijd nodig heeft: Groot oppervlak, een berging, een goed bereikbare ingang en een praktische plek voor laden en lossen op de Achterdorpstraat", vertelt Harbers enthousiast.

Vrijwilligers gezocht
De stichting roept nog wel vrijwilligers op die zouden willen helpen bij de verhuizing naar het nieuwe pand of die het leuk zouden vinden in de nieuwe winkel te komen helpen. Neem hiervoor contact op met de stichting.