Binnenkort opening van de grootste kringloop van Nederland

Op donderdag 30 maart zal de grootste kringloopwinkel van Nederland geopend worden. De winkel is van RataPlan en zal gevestigd zijn aan de Laan van Waalhaven 213. Met een grootte van ruim 5000 vierkant meter is dit binnenkort de grootste kringloop van Nederland.

Het personeel is al geruime tijd bezig om de winkel klaar te maken voor opening. De winkel zal een groot assortiment boeken, meubels, kleding en kleingoed aanbieden. Tevens is er ruimte voor presentatie van verschillende artikelen, op deze manier kunnen klanten inspiratie opdoen. Ook is er een horecagelegenheid.

RataPlan is bezig met het voorbereiden van workshops die in het pand kunnen worden gegeven. Yvonne de Jonge, eigenaresse van Brocanterie Marie in Den Haag zal een demonstratie geven over het maken van hippe items van oude meubels. De inzameling van spullen is sinds gisteren ook druk bezig. De vrachtwagen rijdt op afspraak bij mensen langs om spullen op te halen. Mocht u nog spullen hebben staan kunt u bellen naar: 088-8282782. De klantenservice plant dan een afspraak voor u in.

U kunt RataPlan ook volgen via social media. De winkel heeft een eigen Facebook en Instagram pagina (rataplandenhaag). Hierop wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de winkel, kunt u inspiratie opdoen voor een nieuw interieur of kledingstijl en zodra de winkel open is zal informatie geplaatst worden over de items die te koop zijn en de activiteiten die georganiseerd worden.