Kleurmiddagen voor kinderen bij Kringloop Amersfoort

Kringloop Amersfoort, aan de Zwaaikom 21, organiseert in de zomermaanden gezellige kleurmiddagen voor kinderen. Alle kinderen met een ZomerPretPas tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij de kringloopwinkel langskomen om lekker te tekenen en te kleuren. De kleurmiddagen zijn op de volgende data: 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus en de kinderen zijn welkom van 14.00 uur tot 15.30 uur.
Kinderen met een ZomerPretPas krijgen voor elke activiteit waaraan zij deelnemen een stempel of sticker. Hiermee kunnen ze uiteindelijk een prijs verdienen.

Tentoonstelling
Alle gemaakte kunstwerkjes worden twee maanden in het minimuseum van de kringloopwinkel tentoongesteld. Deze tentoonstelling gaat van start op woensdag 22 augustus op 14.00 uur. Alle deelnemende kinderen, ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes zijn welkom en er staat voor iedereen wat te drinken en te eten klaar. Tijdens de opening zal een jury ook leuke prijsjes uit de kringloopwinkel uitreiken aan de kinderen die zijn/haar kleurplaat het mooist gekleurd hebben.