Eerste kinderkringloop Utrecht geopend

Kinderkleding kopen is hartstikke leuk! Je kind in een nieuw outfit steken geeft altijd een goed gevoel. Maar kinderen groeien snel. Binnen no-time is je kind zijn pas nieuwe kleding alweer uitgegroeid. Voor ouders met een krap budget kan dit een enorm probleem zijn.

Stichting Stichting Kringloop de ARM in Utrecht heeft voor deze ouders een oplossing bedacht. De stichting heeft een pop-up kinderkringloop geopend aan de Oudegracht 253 in Utrecht. De eerste periode is deze winkel nog tijdelijk, maar bij veel klanten is het mogelijk dat de kinderkringloop definitief op deze locatie vestigt.

Utrecht is de perfecte stad voor de opening van een kinderkringloop omdat het de snelst groeiende stad van Nederland is, en daarom dus een erg kinderrijke stad. De winkel zal met name kleding verkopen voor kinderen van 0 t/m 8 jaar. Daarnaast kunt u er ook terecht voor speelgoed en spulletjes voor de kinderkamer. De winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag tussen 12 uur en 18 uur en elke 1e zondag van de maand tussen 12 uur en 17 uur.