Nieuwe kringloopwinkel Zwolle voor Red een Kind

Zwolle heeft er weer een nieuwe kringloopwinkel bij! Op het industrieterrein de Marslanden aan de George Stephensonstraat 9 is de winkel Déjà Vu geopend. De winkel steunt met de opbrengsten het goede doel Red een Kind.

Bekendheid geven aan stichting
Annemarie Mesu, bestuurslid van Déjà Vu, vertelt dat ze dit pand al langere tijd op het oog had. Drie jaar geleden kwam ze op het idee om een kringloopwinkel te openen om de stichting bekender te maken. “Ik ben blij dat we onze eerste locatie hebben kunnen openen. Hopelijk volgen er nog meer vestigingen door heel Nederland. Maar we gaan eerst eens kijken hoe het in Zwolle uitpakt”, vertelt ze.

Op zoek naar vrijwilligers
Bij kringloopwinkel Déjà Vu werken enkel vrijwilligers. Hierdoor kunnen alle opbrengsten van de verkoop naar de kinderen in armoede gaan om hen een betere toekomst te geven. In de winkel kun je zien wat de organisatie Red een Kind doet en waar het geld voor wordt ingezet. “We hebben al een heel goed team van vrijwilligers maar het is nog niet genoeg om de winkel op meer dan drie dagen per week te openen. Daarvoor hebben we nog meer vrijwilligers nodig”, aldus Mesu.

De kringloopwinkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. U kunt er terecht voor meubels, speelgoed, boeken, woonartikelen, kleding etc. Ook is er een koffiehoek waar u gezellig wat kunt drinken tijdens het winkelen.
Wilt u vrijwilliger worden, mail dan naar zwolle@dejavuwinkel.nl.