Gewapende overval bij kringloop Wawollie Almelo

Afgelopen woensdag 15 maart heeft er een gewapende overval plaatsgevonden bij kringloopwinkel Wawollie aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein in Almelo. De politie heeft het signalement van de dader bekend gemaakt en roept getuigen op zich te melden.

Bedreiging met vuurwapen
De dader is een licht getinte man met tenger poster van rond de 20 jaar oud en ongeveer 1,60 meter lang. Hij droeg tijdens de overval een legergroene jas met een capuchon met bontkraag. Rond half vier 's middags stormde de man de kringloopwinkel binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Hij heeft een onbekende hoeveelheid geld meegepakt uit de kassa is vervolgens gevlucht in de richting van de Zwanenbloemstraat en waarschijnlijk vervolgens naar de kruising van de Rietstraat en Violierstraat gegaan.

Getuigen gezocht
De politie was slechts vijf minuten na het incident ter plaatse en is direct een onderzoek gestart. Het bericht is massaal verspreid via social media. De politie benadrukt dat getuigen niet zelf actie moeten ondernemen, maar zich moeten melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.