Met een bus langst alle kringloopwinkels op Nationale Kringloopdag

Kringloopwinkels zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, je kunt er altijd wel een leuk tweedehands hebbedingetje voor een zeer laag prijsje op de kop tikken. Een probleem is vaak de bereikbaarheid van kringloopwinkels. Ze liggen vaak op afgelegen plekken buiten het stadscentrum zoals industrieterreinen.

Met een bus naar de kringloop
Maar hier is een oplossing voor. Elk jaar op de Nationale Kringloopdag in oktober rijdt er een bus die alle belangstellende gratis de hele dag naar alle kringloopwinkels brengt! Deze bustours zijn opgericht door kringloopbedrijf Rataplan, met winkels verspreid door het hele land. Inschrijven gaat eenvoudig in een kringloopwinkel dichtbij jouw eigen woonplaats. Op de dag zelf stap je hier ook op, en rijdt je vervolgens een dag lang langs alle kringloopwinkels in de provincie waar je woont. Gedurende de dag wordt koffie, thee en lunch verzorgt. In elke winkel kunt u gelijk genieten van de live optredens terwijl u rustig zoekt naar uw volgende aankoop.

Dit jaar is de Nationale Kringloopdag al geweest, maar hou de website zeker in de gaten om volgend jaar op tijd te reserveren voor deze bijzondere en gezellige kringlooptour.