Over de site

Recycling Platform biedt het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van materialen. Recycling Platform legt u de principes van recycling uit en geeft een compleet overzicht van bestaande technologieën. Op deze site vindt u informatie over milieustraten, kringloopwinkels, interessante literatuur en zelfs knipseltips. Recycling Platform is een ontmoetingsplaats voor iedereen geinteresseerd in, betrokken bij of werkzaam in de afval recycling industrie. Wilt u meer weten over afval recycling? Vindt u afval recycling belangrijk, dan is deze site iets voor u!

Aanbieders en verwerkers van afval

Aanbieders van afval kunnen op Recycling Platform de beste en goedkoopste manier vinden om op een verantwoorde manier zich van dit afval te ontdoen. Bent u verwerker van recyclebare materialen? Recycling platform biedt tevens een overzicht van verwerkers van afval- en recyclingmaterialen. Zoekt u machines voor het verwerken, transporteren, opslaan, verkleinen, sorteren of verdichten van afval? Ook leveranciers van machines voor de recycling industrie zijn op deze site te vinden. Wilt u een carrière in de recycling industrie of zoekt u geschikte medewerkers voor uw bedrijf? Deze site biedt een vacature database met een breed aanbod van vacatures voor de meest uiteenlopende banen, voor vast of tijdelijk werk in de recycling industrie.

Kennisplatform

Recycling Platform probeert een overzicht te geven van vernieuwende en bekende recycling concepten. Gerichte informatie om te begrijpen hoe verschillende materialen beter zijn te recyclen. Ideeën om het hergebruik van materialen te stimuleren. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren is te vinden hoe u een bijdrage kunt leveren aan ons milieu!

Kringloopwinkels
Op deze site vindt u alle kringloopwinkels van Nederland. Zoekt u een kringloopwinkel in uw buurt, kijk dan hier

Milieustraten
Op deze site vindt u alle milieustraten in Nederland. Wilt u weten waar u uw afval kwijt kunt, kijk dan hier