Boekenweek bij Restore Kringloop

In de week van 7 t/m 15 maart is het Boekenweek bij de winkels van Restore Kringloop in Barneveld, Ede en Veenendaal. Speciaal voor deze week zijn er vele mooie, bijzondere, tweedehands boeken verkrijgbaar in de kringloopwinkel.

Extra actie
Er zijn prachtige boeken te koop van gerenommeerde schrijvers als Simon Carmiggelt, Paul Verhoeven, Tommy Wieringa en Anna Enquist en ook bijzondere themaboeken van onder meer Philip Plisson, fotograaf bij National Geographic. De boeken liggen in de drie kringloopwinkels op speciale tafels waar de klanten rustig kunnen neuzen tussen alle prachtige exemplaren.
En dit is nog niet alles want Restore organiseert op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart speciale kiloknaller dagen. Op deze twee dagen geldt: 1 kilo boeken = 1 euro (geldt alleen voor boeken met een rode sticker).

Voordelen van tweedehands boeken
Bij Restore Kringloop worden elke dag vele tweedehands boeken binnen gebracht, bijvoorbeeld omdat mensen ze al hebben uitgelezen of vanwege een huisopruiming. Alle boeken worden door medewerkers van Restore zorgvuldig gecontroleerd, getaxeerd en geprijsd voor een zacht prijsje. Hierna worden ze gesorteerd en per rubriek in de winkels gezet, zodat er elke dag wel weer nieuwe exemplaren in de winkel verkrijgbaar zijn. Tweedehandse boeken kopen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.