Binnenkort opent Swiebertje in Boxtel

Binnenkort opent er een nieuwe kringloopwinkel in gemeente Boxtel. Kringloopwinkel Swiebertje zal vanaf maart open gaan voor bezoekers aan de Molenstraat 5.

Droom die uitkomt
De eigenaren Marion van Berlo en Frank Geurtz konden gister eindelijk hun nieuwe pand binnentreden. De twee denken er al lang over na een kringloopwinkel te beginnen. “We hebben er lang en diep over na gedacht, alle voors en tegens afgewogen maar het vult nu echt alsof onze wens in vervulling is gegaan”, vertellen de kringloopeigenaren.
In de winkel zullen vrijwillige arbeidskrachten gaan werken en mensen die in een re-integratietraject zitten. Zij kunnen de winkel gebruiken als leer-werkstage. “We willen dat onze winkel een gezellige plek wordt waar mensen, naast het winkelen, ook gewoon even binnen kunnen komen voor een lekker kopje koffie en een praatje”, aldus Marion en Frank. Vrijwilligers die het leuk vinden om bij Swiebertje te komen werken kunnen of mensen die nog tweedehands spullen willen doneren voor de opening kunnen bellen naar 06-22588123.