Milieustraat Weesp

Gemeente: 

Weesp, Muiden

Locatie

Nijverheidslaan 1c
1382 LE Weesp
Phone: 035-699 1888
NL

Openingstijden: 

maandag gesloten
dinsdag tlm vrijdag 8.30 - 16.30 uur;
zaterdag 9.00-16.00 uur.

Op maandag en op officiële feestdagen zijn de scheidingsstations gesloten.

Tip: breng uw afval voor 13.00 uur, dan is het vaak wat rustiger. De grootste drukte is op zaterdag/maandag en doordeweeks vanaf 15.00 uur.

Afvalsoorten: 

grof' huishoudelijk afval: het afval dat qua formaat en gewicht niet in een minicontainer, verzamelcontainer of vuilniszak past of mag.

Restafval en Groente- Fruit- en Tuinafval mogen niet op de scheidingsstation worden aangeboden. Dit afval kunt u thuis in uw grijze of groene minicontainer, in een verzamelcontainer of huisvuilzak kwijt.

Grof tuinafval mag u wel bij één van de vier scheidingsstations van de GAD inleveren.

Bijzonderheden: 

Het aanbieden van bedrijfsafval is niet toegestaan, hiervoor kunt u terecht bij verschillende bedrijven in de regio.

Alleen particulieren woonachtig in het gewest Gooi en Vechtstreek kunnen op de scheidingsstations terecht. Om legitimatie kan worden gevraagd!

U kunt per twee weken éénmaal maximaal 1 m3 Grof Huishoudelijk Afval gratis aanbieden. Heeft u meer afval, dan brengt de GAD kosten in rekening. U mag maximaal 3 kubieke meter aanbieden. Zelf brengen naar een scheidingsstation kost € 16,00 per extra kubieke meter. Op de scheidingsstations kunt u pinnen en chippen.

Bied het afval soort bij soort aan in de juiste container. Zo voorkomt u vervuiling. Gemengde (vervuilde) afvalstromen zijn namelijk niet meer geschikt voor hergebruik of recycling.

U wordt geacht zelf het afval in de containers te doen.

Materialen en spullen mogen niet van het scheidingsstation worden meegenomen.

Voorkom zwerfafval en houd het scheidingsstation netjes. Een bezem is aanwezig bij de beheerder. Ook de omgeving van het scheidingsstation mag niet worden bevuild door zwerfafval, dus: bind uw afval goed vast en dek uw aanhanger goed af. De politie controleert hier regelmatig op.

Roken op het scheidingsstation is verboden.
Stapvoets rijden.

Let op uw veiligheid en die van uw kinderen.

Het is verboden machines of ander materieel zelf te bedienen behoudens in geval van nood de noodstop.

Het inzamelen en verwerken van huishoudelijke afvalstoffen wordt verzorgd door de GAD. (Gewestelijk Afvalstoffen Dienst)

Locatie