Afvalbrengstation Arnhem Zuid (Industrieterrein)

Gemeente: 

Arnhem, Rheden

Locatie

Industrieterrein De Overmaat 17
6831AE Arnhem
Phone: 026 - 327 16 96
NL

Openingstijden: 

maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Gesloten op reguliere feestdagen: 1 januari, 24 maart, 30 april, 1 mei, 12 mei, 25 en 26 december.

Afvalsoorten: 

Voor bijna al uw afval kunt u terecht bij de twee afvalbrengstations die Arnhem rijk is. U kunt 6 keer per jaar gratis uw afval wegbrengen, voor sommige soorten afval geldt wel een maximale hoeveelheid. De afvalsoorten die u vaker dan 6 keer gratis mag aanbieden zijn oud papier, glas, textiel, grof oud ijzer, luiers, klein chemisch afval, asbest en huishoudelijke apparaten. Er is voor elke afvalsoort een aparte container.

Bijzonderheden: 

Om uw afval bij de afvalbrengstations aan te kunnen bieden heeft u een afvalpas nodig.
Ieder huishouden in Arnhem krijgt een pasje met een uniek nummer dat is gekoppeld aan het adres. Bij de poort van de afvalbrengstation wordt de pas gelezen. Op die manier wordt bijgehouden hoeveel keer de paseigenaar gebruik maakt van het afvalbrengstation en worden illegale bezoekers geweerd en kosten bespaard. Zonder afvalpas moet u betalen voor het aanbieden van het afval. Het aantal keren dat u, als inwoner van Arnhem, gratis gebruik kunt maken van de afvalbrengstations is 6 keer per jaar.
Aan de poort van het afvalbrengstation wordt extra controle uitgevoerd op misbruik van de afvalpas. Neem daarom altijd uw afvalpas en legitimatiebewijs mee! De afvalpas hoort bij uw huisadres, geef de pas dus niet aan anderen mee.

Locatie