Informatie over recycling, afval en hergebruik

Recycling Platform biedt het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van materialen. Recycling Platform legt u de principes van recycling uit en geeft een compleet overzicht van bestaande technologieën. Op deze site vindt u informatie over milieustraten, kringloopwinkels, interessante literatuur en zelfs knipseltips. Recycling Platform is een ontmoetingsplaats voor iedereen geinteresseerd in, betrokken bij of werkzaam in de afval recycling industrie. Wilt u meer weten over afval recycling? Vindt u afval recycling belangrijk, dan is deze site iets voor u! Lees meer...

Nieuws

Drugsafval gevonden op milieustraat Heemstede

Binnen drie dagen tijd is er tot tweemaal toe illegaal drugsafval aangetroffen tussen het afval dat binnengebracht werd bij de milieustraat van de Meerlanden aan de Cruquiusweg in Heemstede. Deze keer troffen de medewerkers een vat met drugsafval aan in een container tijdens de verwerking van het afval. Twee medewerkers raakten hierbij gewond om dat ze in aanraking kwamen met de stof. Hiervan kon één medewerker ter plaatse worden verzorgd, de ander is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Inwoners Urk dit weekend gratis naar milieustraat met tuinafval

Zaterdag 21 oktober mogen alle inwoners van gemeente Urk tussen 9.00 uur en 12.00 uur gratis met hun grof tuinafval naar de milieustraat aan de Griend in Urk. Per huishouden mag er een maximale hoeveelheid van een aanhanger worden aangeleverd. De versnippering vindt vanaf heden niet meer op de milieustraat zelf plaats. Inwoners van de gemeente kunnen nog wel steeds houtsnippers krijgen. Neem hiervoor contact op met het gemeentelijk Serviceportaal via nummer 0527-689928.

Inbraak bij milieustraat Tilburg

Vannacht zijn twee mannen, van 38 en 43 jaar, uit Tilburg aangehouden nadat zij diefstal hadden gepleegd op de gemeentelijke milieustraat. De politie zag de twee mannen voorbijkomen op fietsen met meerdere grote tassen vol met stroomkabels en elektrische apparatuur. Dit vonden de agenten verdacht en hielden de mannen staande voor een verklaring. De mannen konden echter niet uitleggen hoe zij aan de hoeveelheid goederen kwamen.